Προϊόντα

Τα μοναδικά προϊόντα μας καθαρισμού, είναι ιδανικά για γενικό καθαρισμό , συμπεριλαμβανομένων των οικιακών , επαγγελματικών και βιομηχανικών χώρων. Έχουν πολλά πλεονεκτήματα έναντι των παραδοσιακών προϊόντων καθαρισμού και πιστεύουμε ότι φέρνουν την επανάσταση στην βιομηχανία καθαρισμού !

Δείτε την παρουσίαση των προϊόντων μας και διαλέξετε αυτά που θέλετε να εντάξετε στην καθημερινότητα σας. Οι τιμές των προϊόντων μας είναι τέτοιες που θα σας κάνουν να μην το σκεφτείτε δεύτερη φορά.


 

Γενικές οδηγίες χρήσεως & αραιώσεις  των προϊόντων:

 

Γενική αραίωση: 1% (10ml σε 1 λίτρο νερού)

Σε σπρέι μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπό χαμηλή πίεση: – Αραιώστε το προϊόν σε χλιαρό νερό (10ml στο λίτρο)

– Ψεκάστε το αραιωμένο προϊόν στην επιφάνεια, από κάτω προς τα πάνω

– Αφήστε το να δράσει για αρκετά λεπτά, αλλά μην το αφήσετε να στεγνώσει

– Αφαιρέστε τη βρωμιά με τη βοήθεια ενός καλού απορροφητικού υφάσματος

– Στεγνώστε το, αν είναι απαραίτητο

Χρησιμοποιώντας υφάσματα: – Γεμίστε ένα δοχείο με 1 λίτρο χλιαρό νερό

– Προσθέστε 10ml του προϊόντος

– Η αραίωση αυτή πρέπει να είναι επαρκής για να ενυδατώσει 15 πανιά

– Καθαρίστε όλες τις επιφάνειες σύμφωνα με τις κανονικές διαδικασίες

Σε έναν κάδο: – Γεμίστε τον κουβά με χλιαρό νερό

– Προσθέστε 4 αντλίες του προϊόντος

– Καθαρίστε όλες τις επιφάνειες σύμφωνα με τις κανονικές διαδικασίες

Προσοχή:

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση κατάποσης, ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή και δείξτε αυτό το δοχείο ή την ετικέτα.

Μετά από αραίωση σε νερό, αυτή η αραίωση παραμένει ενεργή για 5 ημέρες και

μετά πρέπει να αντικατασταθεί. Κατά προτίμηση αποθηκεύσετε τα προϊόντα σε

δροσερό χώρο (θερμοκρασίας μεταξύ 5 ° C και 4 0 ° C) μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.


 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ  ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Αποτελεσματική θεραπεία μυκήτων

1)         Κυρία αναφέρει ότι ο γιός της είχε μύκητες στο νύχι το μεγάλο, του ποδιού και στο άλλο πόδι, είχε παρωνυχία. Κάθε βράδυ έκανε ποδόλουτρο σε μία λεκάνη με χλιαρό νερό με shower gel, για μισή ώρα. Στη συνέχεια , σκούπιζε τα πόδια του και τα ψέκαζε με το foot spray. Σε πέντε μέρες είχαν θεραπευτεί και τα δύο του πόδια. Είχαν φύγει και οι μύκητες και η πληγή από την παρωνυχία !!!

2)         Μία άλλη κυρία αναφέρει ότι είχε μύκητες στα χέρια και παρόλο ότι είχε κάνει διάφορες θεραπείες, δεν θεραπευόταν και ταλαιπωρείτο για πολλά χρόνια. Χρησιμοποίησε το allergy free και ψέκαζε τα χέρια της πρωϊ, μεσημέρι και βράδυ. Σε δεκαπέντε μέρες οι μύκητες εξαφανίστηκαν !!!

3)         Άλλη κυρία αναφέρει ότι συνηθίζει να κοιμάται με ελαφρώς υγρά μαλλιά και το μαξιλάρι της μύριζε μούχλα. Ψέκασε για λίγες μέρες το μαξιλάρι της με allergy free και η μυρωδιά εξαφανίστηκε !!!

4)         Κορίτσια αναφέρουν ότι είχαν ακμή στην πλάτη και κάνοντας καθημερινά ντους με το αφρόλουτρο μας το shower gel , η ακμή εξαφανίστηκε !!!

5)         Ακόμα, μία κυρία έχει ένα σκυλάκι που είχε κάποια εξογκώματα στο σώμα του και ο κτηνίατρος είπε ότι έπρεπε να τα αφαιρέσουν. Αυτή καθημερινά τα ψέκαζε με allergy free και τα εξογκώματα εξαφανίστηκαν.!!!