Ιστορική αναδρομή

Κατά τα τελευταία 25 χρόνια η CHRISAL έχει ειδικευτεί στην ανάπτυξη και παραγωγή καινοτόμων προϊόντων καθαρισμού και φροντίδας, για μια βέλτιστη και βιώσιμη υγιεινή. Για χρόνια η CHRISAL έχει μια ηγετική θέση στην αγορά, για τα προβιοτικά προϊόντα καθαρισμού και υγιεινής, τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους ιδιώτες.

 

Καθαρότης και ασφάλεια  για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον!

 

Πώς ξεκίνησαν όλα αυτά

Η CHRISAL NV ιδρύθηκε το 1989 . Στο αρχικό στάδιο, η κύρια δραστηριότητα της συνίστατο στην διανομή των τελικών προϊόντων καθαρισμού . Η εξέλιξη προς την παραγωγή ημικατεργασμένων και τελικών προϊόντων για τη βιομηχανική , επαγγελματική και οικιακή χρήση, ξεκίνησε το 1994 .

Η CHRISAL ανέκαθεν είχε επίγνωση της ανάγκης να χρησιμοποιήσει την καινοτομία και την προηγμένη τεχνολογία για να διαφοροποιηθεί από τους μεγάλους παγκόσμιους ανταγωνιστές. Έχει αναπτύξει καινοτόμα αλκαλικά προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης με βάση το νερό, που έχουν μια ισχυρή δύναμη καθαρισμού, σε συνδυασμό με χαμηλή τοξικότητα και οργανική σύνθεση. Η αποστολή της CHRISAL είναι να προσφέρει μόνο αποτελεσματικές, ασφαλείς και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις .

 

Η CHRISAL έχει κερδίσει γρήγορα μια πολύ καλή φήμη στον βιομηχανικό κόσμο , και συνεπώς οι νέες επενδύσεις έχουν γίνει για να επιτύχουν αύξηση της παραγωγικής της ικανότητας . Οι επενδύσεις στον τομέα της έρευνας, έχουν ως αποτέλεσμα τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων που προσφέρονται από την CHRISAL. Το τμήμα που ασχολείται με την ποιότητα, είναι υπεύθυνο για την υποστήριξη και τη βελτιστοποίηση ολόκληρης της διαδικασίας παραγωγής και διανομής και έχει γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρείας.

Πιστοποιητικά ISO

Η CHRISAL Α.Ε. έχει διατηρήσει την πιστοποίηση ISO9002 ( πιστοποιημένο από CEBEC ) από το 1999 . Αυτό το Διεθνές Πρότυπο Ποιότητας είναι το αποτέλεσμα της ικανότητά μας να προσφέρουμε εγγυημένη ποιότητα προϊόντων . Τον Ιούλιο του 2003 η CHRISAL NV κέρδισε επίσης το πρότυπο ISO9001: 2000 και τον Οκτώβριο του 2010 το ISO9001 : 2008 (και τα δύο με πιστοποίηση SGS ) .

 

Η εξέλιξη προς τα προβιοτικά

Το 2006 η CHRISAL έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, με την εισαγωγή του μοναδικού συστήματος καθαρισμού με προβιοτικά, κάτι που ήταν  και εξακολουθεί να είναι συχνά στις ειδήσεις . Η ανάπτυξη των προβιοτικών καθαρισμού , PIP (Probiotics In Progress) , είναι μια αληθινή παγκόσμια επανάσταση στην καθαριότητα και στην υγιεινή διάρκειας. Είναι  Η λύση για την επίλυση των διαφόρων ειδών προβλημάτων που έχουν προκύψει από τη χρόνια χρήση χημικών καθαριστικών και απολυμαντικών .  Η ασφάλεια , η φιλικότητα προς το περιβάλλον  και ο αποτελεσματικός καθαρισμός, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των μοναδικών προϊόντων PIP .

 

Μετά την οικοδόμηση μιας σταθερής φήμης στην πατρίδα της, χάρη στην επιτυχία των προϊόντων PIP, η CHRISAL ξεκίνησε τη διεθνή της επέκταση . Η CHRISAL αυτή τη στιγμή εξάγει σε περισσότερες από 54 χώρες και εγκαταστάσεις παραγωγής βρίσκονται τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νότια Αφρική .

Τα προϊόντα CHRISAL χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών : στη βιομηχανία τροφίμων , αλουμινίου , αεροδιαστημικής, του στρατού ( στην αεροπορία, το πεζικό ), της αυτοκινητοβιομηχανίας , της χημικής εξουδετέρωσης των μερκαπτανών, στα πλυντήρια αυτοκινήτων , τη φιλοξενία , την υγειονομική περίθαλψη , τη γεωργία , σχολεία , αθλητικά σωματεία , γραφεία και φυσικά για προσωπική χρήση .

 

Λύσεις για τον πελάτη

Μετά από 20 χρόνια η CHRISAL έχει θέσει τον πήχη ακόμα υψηλότερα . Σήμερα η CHRISAL, παράγει ωφέλιμα για το περιβάλλον προϊόντα, με την ονομασία Bi – safe . Αυτά τα προϊόντα δεν είναι μόνο αβλαβή στο περιβάλλον, έχουν πραγματικά μια επανορθωτική δράση και κάνουν καλό στη φύση .

 

Αυτό καθιστά τη CHRISAL, ηγέτη στα προϊόντα καθαρισμού . Έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την αποκατάσταση της οικολογικής ισορροπίας .

 

Η CHRISAL έχει προμηθεύσει το ΝΑΤΟ για 12 χρόνια;

Η CHRISAL δραστηριοποιείται σε 58 χώρες σε όλο τον κόσμο ;

Τα Βέλγικα F16 καθαρίζονται με προϊόντα CHRISAL για 15 χρόνια;

Ότι τα συστήματα προσγείωσης του τραμ στη Βιέννη καθαρίζονται με τα προϊόντα CHRISAL ;

Ότι το κλειστό γήπεδο στο Ντουμπάι καθαρίστηκε με προϊόντα CHRISAL ;

Ότι η κλινική της παγκοσμίου φήμης αθληιατρικής στις ΗΠΑ, καθαρίζεται με προϊόντα CHRISAL ;

Ότι τα  νοσοκομεία Shriners, « Νοσοκομεία Παίδων » , τα μεγαλύτερα νοσοκομεία  παιδιών στον κόσμο, που λειτουργούν αποκλειστικά με εθελοντές, κινούνται προς την κατεύθυνση να καθαρίζονται με τα προβιοτικά CHRISAL;

Ότι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Φεράρα, στην Ιταλία, αποφάσισε μετά από ενδελεχή έλεγχο, να χρησιμοποιούν μόνο τη βιομηχανική παραλλαγή του Bi – Safe ( που παράγονται επίσης από τη CHRISAL ) για το σύνολο της υγιεινής του νοσοκομείου ;

Ότι τα προϊόντα CHRISAL είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά για την εξουδετέρωση των χημικών μερκαπτανών ( τα οποία δίνουν μια φρικτή μυρωδιά φυσικού αερίου ) ;

Ότι το γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας AA Gent καθαρίζεται με προϊόντα CHRISAL ;