Ποια είναι η chrisal

Για πολλά χρόνια πίστευαν ότι για να έχουμε ένα καλό, υγιεινό περιβάλλον, θα πρέπει όλα τα βακτήρια να εξαλειφθούν με τη χρήση των απολυμαντικών (Ιστορική Αναδρομή). Σήμερα , οι επιστήμονες συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν πολλά βακτήρια που είναι χρήσιμα και

απαραίτητα για τη ζωή στη γη . Ως αποτέλεσμα, η χρήση των αντιβιοτικών μειώνεται. Όσο περισσότερα μαθαίνουμε για τα βακτήρια , τόσο περισσότερη σημασία τους δίνουμε.

Κατά τα τελευταία χρόνια ακούμε ότι υπάρχουν μικρόβια που είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και προκαλούν πολλές μολύνσεις και πολλές απώλειες ασθενών. Η επιθετική τους φύση προκλήθηκε  από την υπερβολική χρήση απολυμαντικών και αντιβιοτικών τις τελευταίες δεκαετίες , προς τα  οποία αυτά τα βακτήρια προσπαθούν μόνο να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους . Εσείς πώς θα αντιδρούσατε  αν δεχόσασταν συνεχείς επιθέσεις ; Ευτυχώς , υπάρχουν τα φιλικά βακτήρια επίσης, που ασκούν μια θετική επίδραση στην υγεία μας – τα προβιοτικά.

Οι περισσότεροι τα γνωρίζετε ήδη από το γιαούρτι , τα τυριά και τα συμπληρώματα διατροφής.

 

Η αλήθεια για τα βακτήρια

 

Ανακαλύψαμε ότι αν χρησιμοποιήσουμε αυτά τα ευεργετικά βακτήρια για τον καθαρισμό και την προσωπική φροντίδα , αυτά όχι μόνο θα αφαιρέσουν όλη την πλεονάζουσα βρωμιά ( ακόμη και μικροσκοπικά ) αλλά μπορούν επίσης να δημιουργήσουν στην επιφάνεια, μια νέα, υγιή μικροχλωρίδα (δείτε αναλυτικά το πως ενεργούν τα προϊόντα καθαρισμού με προβιοτικά).

Αυτό άμεσα οδηγεί στη μείωση της παρουσίας δυνητικά επιβλαβών βακτηρίων , καθώς και στη μείωση του κινδύνου της εξάπλωσης αυτών των μικροβίων, αλλά και των αλλεργιογόνων . Επειδή αυτή η τεχνική δεν περιλαμβάνει καμία άμεση επίθεση σε μικρόβια , αυτό δεν θα οδηγήσει στην ανάπτυξη ανθεκτικότητας των μικροβίων. Τα Bi -Safe παράγουν μια  καλή και υγιή μικροχλωρίδα με έναν ασφαλή και βιώσιμο τρόπο (Λίγα λόγια για τα προϊόντα μας). Είναι στρατηγική μας , να προάγουμε με τη βοήθεια των προβιοτικών, την εδραίωση των καλών βακτηρίων , αντί να σκοτώνουμε τα μικρόβια . Τα Bi- Safe αποκαθιστούν  τη μικροβιολογική ισορροπία και μειώνουν τον κίνδυνο μόλυνσης . Τα  Bi -Safe περιλαμβάνουν μια σειρά οικιακών προϊόντων για τον καθαρισμό , την προσωπική φροντίδα και προστασία μας .

Στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια υπάρχει νόμιμος αντιπρόσωπος των προϊόντων η CHRISAL NV Ελλάς (Λίγα λόγια για εμάς) από την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα chrisal.