Λίγα λόγια για εμάς

H CHRISAL NV Ελλάς είναι ο αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων NV CHRISAL , η οποία εδρεύει στην Κηφισιά, Ρήγα Φεραίου 19 και διανέμει αποκλειστικά τα προϊόντα καθαρισμού με προβιοτικά της CHRISAL NV .
Πιστεύουμε ακράδαντα σε αυτά τα προϊόντα , καθώς και στα οφέλη που μπορούν να προσφέρουν στην καθημερινή μας ζωή . Γνωρίζουμε ότι τα προϊόντα μας δουλεύουν , γιατί τα χρησιμοποιούμε καθημερινά για να καθαρίσουμε τα σπίτια μας και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοικίδιων ζώων μας και των παιδιών μας .

Τα προϊόντα μας παράγονται από τη CHRISAL NV , η οποία υπήρξε πρωτοπόρος στους κόλπους της βιομηχανίας καθαρισμού για πάνω από 20 χρόνια , αναπτύσσοντας μόνο φυσικά, φιλικά προς το περιβάλλον και ασφαλή για χρήση προϊόντα.
Επίσης, υπήρξε πρωτοπόρος στην ανάπτυξη μικροβιολογικών και ενζυμικών προϊόντων.
Τα προϊόντα CHRISAL έχουν πιστοποιηθεί ως βιοδιασπώμενα από το Πανεπιστήμιο της Γάνδης στο Βέλγιο και ως μη τοξικά σε κατάποση από το στόμα και μη ερεθιστικά για το δέρμα, από την CEBETOX.
Στην CHRISAL απονεμήθηκε το πιστοποιητικό ISO 9002 το 1999, πιστοποιημένο από τη CEBEC και το 2003 πέτυχε το πρότυπο ISO 9001:2000.
Τα προϊόντα μας υγιεινής PIP περιέχουν προβιοτικά βακτήρια. Τα υλικά δεν είναι απολυμαντικά και έχουν πολύ χαμηλή συγκέντρωση χημικών ουσιών. Ως εκ τούτου, τα προϊόντα αυτά είναι δυνητικά πιο κατάλληλα για τους ανθρώπους που έχουν αλλεργικές αντιδράσεις σε συμβατικά υλικά καθαρισμού, στα ακάρεα της σκόνης, στα κατοικίδια ζώα και στους πάσχοντες από αλλεργικό άσθμα.
Εμείς στην CHRISAL NV Ελλάς πραγματικά πιστεύουμε ότι τα προβιοτικά θα είναι τα καθαριστικά του μέλλοντος, γιατί δρουν με μια φυσική διαδικασία, πολύ αποτελεσματική, ασφαλή στη χρήση και πολύ αποδοτική.